Acer Aspire P3 İncelemesi

Acer Aspire P3 Windows 8 tableti mercek altında!

aceraspirer

Windows 8’in çıkışıyla bir çok Intel işlemcili küçük tablet gördük. Genellikle boyutlarının kullanışlı olması nedeniyle ve batarya dostu olmalarıyla tercih edilme oranları artan tablet bilgisayarlar bu yılın fenomenleri arasında yer alıyor.
Acer Aspire P3 New York’ta Acer’ın basın toplantısıyla tüm dünyaya tanıtıldı. Ancak bu bahsettiğimiz tabletlerden bir değil. Tanıdık tasarımıyla daha önce gördüğümüz modellere daha çok benziyor.

Ultrabook benzeri özelliklerle gelen Acer’ın tableti Windows 8 dokunmatikliğinde ve klavye eklentisiyle satışa sunuluyor. 11 inç boyutuyla gelen tabletin aslında klavyeye de ihtiyacı oluyor. Ayrıca plastik bir yapı olduğunu hissettiriyor. Polikarbon yapıdaki tabletler daha kaliteli bir tasarım sunabiliyor.

Klavyenin alt kısmında touch pad bulunmuyor. Dokunmatik olmasından bunun eksikliği hissedilmiyor ancak klavye kullanırken oluşan alışkanlıklar nedeniyle dokunmatik ekranla klavye kullanımına alışmanız zaman alabilir.

Aspire P3 Intel Core i3 yada i5 işlemci modelleriyle geliyor. Intel’in son model işlemcileriyle gelen tabletler Surface Pro ile başladı ve daha çok laptoplara yakın hybrid bilgisayar grubuna giriyor. Windows 8 tablet 1366x768 piksel ekran çözünürlüğü bulunduruyor. 11.6 inç IPS ekran, 2 ya da 4 DDR3 RAM, 60 ya da 120 GB SSD hafıza, Intel HD 4000 grafikler ve 720p ön kamera ile geliyor.

Arka kamera da 5 mega piksel iyi çekimler yakalayabiliyor ancak 11 inç tableti kaldırıp resim çekmek zorluk çıkarabiliyor. 1 USB girişi 3.0 HDMI girişi de bağlantı özellikleri arasında yer alıyor.

Aspire P3 799$ Amerika fiyatıyla geliyor. Bazı rakipleri arasında fiyatıyla yarışabilecek özellikte. Ancak daha iyi Windows 8 modeller için yeni modelleri beklemekte fayda var diyebiliriz.

aceraspirep3 aceraspirer2 aceraspirer1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder