28 Mayıs ProfitClicking Resmi Duyuru

Profit-clicking

28 Mayıs 2013 için Günlük Güncelleme
Üye Güncelleme

Tüm yeni üyelere hoş geldiniz!

Evet, özellikle HYIP ve Oyun sektöründe, internette oluyor çok heyecan verici şeyler, ve Kar Tıkladığınızda elbette bazıları etkilenir.

Bu dünya tanıtım söz konusu olduğunda sektörün ihtiyaçlarını en ele olarak 1) Liberty Reserve muhtemelen üst noktaya alır - biz Liberty Reserve geri gelmesini bekliyoruz etmeyin


Aslında onların sonbahar biz geçen yıl ya da öylesine onlara üye para milyon on dolar kaybetmiş gibi, üyeleri için iyi bir şey olabilir.

2) Ayrıca Payza ayrıca günlük gelir önemli bir bölümünü oluşturuyor artık destek Kar Tıkladığınızda, karar verdi - Bu engel etrafında almak için EgoPay kullanabileceğiniz unutmayın, ama bu para alışverişi için bazı ücretleri mal olacak.

Daha fazla bu konuda en kısa zamanda daha fazla bilgi gibi - biraz sizin fark olabilir gibi 3) Son olarak, Temel Sistem için toplam ProfitShift, neredeyse tamamlandı.

Tarih yapılıyor ve Frederick Kar Tıkladığınızda için plan sonuçlandırır olarak tekerlekleri perde arkasında dönüyor - lütfen sabırlı olun.

Bu arada, tam operasyonel Premium Sistemi tam olarak yararlanmak!

İlan Paketleri satın alarak kazanın

Yeni Premium Sistemi, haftanın her gün size satın aldığınız her reklam paketleri 30 kuruş kazanmak!

Yüzde üç (% 3) olduğu sürece 50 gün olarak satın prim reklam paketleri günlük kazanç - reklam paketi başına günde 30 sent, ve 25.000 reklam paketleri satın almak için izin verilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder