Canlı yayında Nokia hakkındaki tüm sorularınızı yanıtlıyoruz!

 
 Canlı Yayın!

 

Bizi takip edin 
 Haber Makale  İnceleme  CHIP TV  Forum  Galeri 
 

IT Altyapısı Optimizasyonu Nokia ve yeni modelleri hakkında her şey!

Nokia hakkında bilmek istediklerinizi, Nokia'nın genel müdürü Sertaç Şener canlı yayında açıklıyor!

Nokia'ya bir sorunuz mu var? O zaman bu sorunun yanıtını en yetkili ağızdan alabilirsiniz.

Türkiye'de cep telefonu kullanıcılarının kalbinde çok ayrı bir yeri olan Nokia özellikle son aylarda yaptığı sağlı sollu ataklarla hem akıllı telefonu dünyasında üretim kalitesi standardını yukarı çekiyor, hem de de Windows Phone'un pazarda da başarılı bir mobil işletim sistemi olmasına giden yolun taşlarını döşüyor.

İletişim altyapısı Vodafone tarafından sağlan CHIP TechTalks canlı yayınlarının bu haftak konuğu Nokia'nın geçtiğimiz ay dümenine geçen yeni Genel Müdürü Sertaç Şener. Sertaç Şener canlı yayında hem Nokia'nın Dünya ve Türkiye pazarındaki planlarını bizlerle paylaşacak, hem de Nokia'nın en yeni modellerini bizlere anlatacak. CHIP Online olarak ona birçok sorumuz olacak ve bu soruların yanıtlarını bize, yani size canlı yayında verecek.

Bu arada, soruları bir tek biz sormayacağız elbette. Canlı yayınımız boyunca Nokia hakkında merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz. Sorularınız yayın boyunca tek tek yanıtlanacaktır.

Dikkat: CHIP Techtalks Live! 29  Nisan 2014 saat 13:00'da www.chip.com.tr/canli adresinde!

 

CHIP Online bültenlerini sorunsuz takip edebilmeniz için bu gönderiyi güvenli posta listenize lütfen ekleyin.

CHIP Online bültenlerine ilişkin işbu ticari elektronik iletiler tarafımıza ilettiğiniz e-mail bilgileri aracılığı ile yayın göndermek, bülten göndermek, bildirimlerde bulunmak, ürünler hakkında bilgi vermek, reklam ve kampanya duyuruları iletmek ve benzeri amaçlarla tarafınıza gönderilmekte olduğunu dikkatinize sunar, tarafımızla paylaştığınız e-posta bilginizin hiçbir durumda burada öngörülen amaçlar dışında kullanılmadığını belirtiriz. CHIP Online bültenini içeren işbu ticari elektronik iletileri almak istemiyor ve almayı onaylamıyorsanız lütfen http://www.chip.com.tr/bulten/ linkini tıklayınız. İşbu link aracılığıyla gönderim listesinden çıkışınız sağlanacaktır. Bu linkten ayrı olarak işbu ticari elektronik iletilerin herhangi bir zamanda da alımına son vermek istemeniz halinde lütfen bizimle http://www.chip.com.tr/chiponline/iletisim.html adresindeki form aracılığıyla irtibata geçmenizi ve böylelikle isteklerinizi iletmenizi rica ederiz. CHIP Online Kullanım Sözleşmesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
E-Bültenimizi değerlendirin, size daha iyi hizmet sunalım. 12345
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder