Gmail güncellemesi: Tanıdığınız daha çok kişiye ulaşın


Gmail güncellemesi: Tanıdığınız daha çok kişiye ulaşın

Hiç tanıdığınız ancak henüz e-posta alışverişi yapmadığınız birisine e-posta göndermek istediğiniz oldu mu? Bu haftadan itibaren Gmail, siz yeni bir e-posta oluştururken, henüz e-posta alışverişi yapmamış olsanız bile Google+ bağlantılarınızı alıcı olarak önerecek.

Bu özellik e-posta adresleriyle nasıl çalışır?
Google+ bağlantılarına e-posta göndermek, e-posta adreslerinin gizliliğinin korunması amacıyla biraz farklı çalışır. Siz e-posta gönderene kadar Google+ bağlantılarınız e-posta adresinizi göremez. Onlar sizi yanıtlayana kadar siz de onların e-posta adreslerini göremezsiniz.

Çevrelerinizde bulunmayan kişilerden e-posta alma
Çevrelerinizde bulunmayan birisinden aldığınız e-posta, gelen kutusunun Sosyal kategorisine (etkinse) gidecek şekilde filtrelenir ve bu kişi yalnızca ondan gelen e-postayı yanıtlamanızın ardından veya kendisini çevrelerinize eklemenizin ardından sizinle başka bir ileti dizisi başlatabilir.

Sizinle kimlerin iletişim kurabileceğini nasıl kontrol edersiniz?
Masaüstü bilgisayarda yeni bir Gmail ayarı sayesinde, kişilerin size ulaşıp ulaşamayacağının kontrolü elinizdedir. Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezi'ne bakın.

Gmail Ekibi


© 2013 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Bu zorunlu e-posta hizmeti duyurusu, Gmail ürününüzdeki veya hesabınızdaki önemli değişiklikler konusunda bilgilendirilmeniz amacıyla gönderildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder