iPhone 5C ve iPhone 5S'i yakından tanıyın!

iPhone özel Bizi takip edin 
 Haber  Makale   İnceleme   CHIP TV   Forum   Galeri 
 

iPhone 5C ve iPhone 5S'i yakından tanıyın!

iPhone bombaları bir bir patladı: İşte iPhone 5C ve 5S hakkında bilmeniz gereken her şey!

Apple ve teknoloji meraklıları için büyük gün nihayet geldi ve sayısız sızıntı, saat 20.00'da başlayan Apple iPhone etkinliğinde sonunda gerçeğe tam anlamıyla dönüştü. Plastik kasalı iPhone 5C yani "ucuz iPhone" ve Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 5S artık gerçek.

Yeni iPhone'lar hakkındaki tüm detayları öğrenebilmeniz için sizlere müthiş bir özel dosya hazırladık. Özel dosyamızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Galeriler | Ön İnceleme | Videolar | Yorumlar | Ekran görüntüleri

CHIP Online ve Techradar'dan dev işbirliği!
CHIP Online ve Avrupa'nın dev teknoloji portalı
arasındaki dev işbirliği her şeyi değiştirecek!

 

CHIP Online bültenlerini sorunsuz takip edebilmeniz için bu gönderiyi güvenli posta listenize lütfen ekleyin.

CHIP Online bültenlerine ilişkin işbu ticari elektronik iletiler tarafımıza ilettiğiniz e-mail bilgileri aracılığı ile yayın göndermek, bülten göndermek, bildirimlerde bulunmak, ürünler hakkında bilgi vermek, reklam ve kampanya duyuruları iletmek ve benzeri amaçlarla tarafınıza gönderilmekte olduğunu dikkatinize sunar, tarafımızla paylaştığınız e-posta bilginizin hiçbir durumda burada öngörülen amaçlar dışında kullanılmadığını belirtiriz. CHIP Online bültenini içeren işbu ticari elektronik iletileri almak istemiyor ve almayı onaylamıyorsanız lütfen http://www.chip.com.tr/bulten/ linkini tıklayınız. İşbu link aracılığıyla gönderim listesinden çıkışınız sağlanacaktır. Bu linkten ayrı olarak işbu ticari elektronik iletilerin herhangi bir zamanda da alımına son vermek istemeniz halinde lütfen bizimle http://www.chip.com.tr/chiponline/iletisim.html adresindeki form aracılığıyla irtibata geçmenizi ve böylelikle isteklerinizi iletmenizi rica ederiz. CHIP Online Kullanım Sözleşmesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder